Rakip bir siteyi analiz ediyorsunuz ve hangi kelimelerde google arama motorunda kaçıncı sırada çıktığını merak ediyorsunuz. İşte burada imdadınıza yetişen site Keyrow sitesi seo’ cular için belkide bu zamana kadar karşılaşmadıkları bir sistem. Seo ve anahtar kelime aracı olan keyrow ile bir sitenin hangi kelimede kaçıncı çıktığını bulabilirsiniz.
Kelime bazlı tek tek uğraşmadan rakibiniz hangi kelimede kaçıncı çıkıyor yada hangi kelimede çıkmış ki bu kadar iş alabilmiş gibi analizleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Çok kolay bir kullanıma sahip olan keyrow ayrıca kendi sitenizle rakip sitenizi yarıştırabilirsiniz. Top 10, Top 100 bölümlerinde ise sonuç sayısına göre kaçıncı sırada bulunduğunuzun kaydını tutuyor. Ayrıca sadece site bazlı değil kelime bazlı da araştırma yapabilirsiniz.
Kısaca anlatmak gerekirse compare kısmında iki web sitesini hangi kelimede hangisi kaçıncı çıkıyor, sıralama mı kaybetmiş, sıralama mı kazanmış gibi sonuçları görüyorsunuz.
Check kısmında bulunan web site bölümüne adresi yazarak o sitenin hangi kelimede kaçıncı sırada çıktığını ve anahtar kelime başarılarını görüyoruz.
Keyword bölümüne her hangi bir kelimeyi yazarak o anahtar kelimede hangi sitelerin başarı sağladığını ve üst sıralarda çıktığını görüyoruz.
History bölümü ise gerçekten benim bu zamana kadar görmediğim bir seo aracı sitenizi yazıyorsunuz, anahtar kelimeyi yazıyorsunuz o sitede ki tarihsel olarak düşüş ve artışlyı şekilde başarınızı grafiksel biçimde gösteriyor.
Keyrow anahtar kelime analizi özellikleri :
1. Anahtar kelimelerde hangi sitenin kaçıncı sırada çıktığını belirli aralıklarla veritabanına kaydeder ve akıllı bir şekilde bunları size sunar.
2. Top 10, Top 100 skor listesi ile en çok üst sırada bulunulan top 10 ve top 100 analizini gösterir.
3.Her hangi bir anahtar kelime pozisyonu için İki Websiteleri Karşılaştırır
4.Anahtar kelimelerin ve sitenin tarihsel ve dönemsel olarak geçmişte hangi kelimede çıktığını hangi sitenin hangi kelimede değer kaybettiğini vs. gösterir.
[[ Bu yazıyı sadece teknotrikte bulabilirsiniz ]] şeklinde belirtilen konular google da araştırma yapılmış ve türkçe hiç bir blogda bulunamamış olan konulardır.
güzel bilgi ama keyrow da sanki eksik var gibi bütün kelimeleri vermiyor kısıtlıyor sanki biraz. arama veritabanı küçük herakde…
Ücretli alternatif olarak Türkçe veritabanıda bulunan Semrush ve Searchmetrics ‘i deneyebilirsiniz.
süper bir uygulama teşekkürler :))
bir de çalışsa süper olucak,)
Adminin cevabı : Site çalışıyor Ruhani. Yalnız bu site sorgulama yöntemi ile değil. Daha önceki kayıtlı veritabanından çekiyor. Yani tek tek değli toplu olarak önünüze sunuyor sonuçları.
hocam programın download linki yok mu ?
ainen teşekkürler
cok güzel bir site gercekden istedigim herseyi buldum tesekkürler