Salı, Mart 19, 2024
Ana SayfaSosyal MedyaFacebook toplu mesaj silme 2019

Facebook toplu mesaj silme 2019

Facebook’ta biriken veya kimsenin görmesini istemediğiniz mesajları toplu olarak silme konusu oldukça sıkıntılı bir konudur. İnternet üzerinde kısa bir araştırma yaptığımızda daha önce yazılan eklentilerin geçerliliğini yitirdiği bu nedenle yeni bir eklentiye ihtiyaç duyulduğunu anlamış bulunuyoruz. Facebook mesajlarını bir tıkla hızlı bir şeklide silmek artık mümkün. Sizler için hazırladığımız Google Chrome eklentisi ile saniyeler içerisinde arşive mesajları dahil tüm facebook mesajlarınızı temizleyebilirsiniz.

Son zamanlarda sorun olmaya başlayan ve Messenger mesaj kutusunun içinde biriken ‘Artık Messenger’da bağlantınız var’ yazılı uyarılarda bulunmaktadır. Yeni eklediğiniz bir arkadaşınız talebinizi kabul ettiğinde bu mesaj kutuya otomatik olarak düşmektedir. Bahsettiğimiz eklenti ile bu uyarıları da toplu olarak silebilirsiniz. Tabi toplumda fesbuk, face tabirlerinin facebook için kullanıldığını zaten biliyoruz. Şimdi gelelim hızlı ve güvenli bir şekilde mesajları temizleme işlemine  ;

Facebook tüm mesajlar toplu olarak nasıl silinir ?

Facebook Mesgener Gelen kutusu , diğer kutusu dahil olan bütün klasörlerdeki tüm mesajları silme işlemini aynı eklenti ile gerçekleştirebilirsiniz.

1- Adım

https://chrome.google.com/webstore/detail/glakjeikhgekahbibjmlmhomghghhmke/ Chrome eklenti mağazasına giderek hazırladığımız eklentiyi yükleyin.

celilcan-facebook-toplu-mesaj-silme

2- Adım

Yüklemiş olduğunuz toplu mesaj temizleme eklentisini etkinleştirin.

3- Adım

Facebook dilinizi İngilizce yapınız. Bunu Ayarlar sekmesinin altında tercih edilen dil bölümünden yapabilirsiniz.

4- Adım

Mesaj klasörüne girin, tüm mesajları yüklemek için sürekli olarak sayfayı aşağı doğru kaydırın. Eklentiyi mektup ikonundan çalıştırın. kurulum işleminde bir sorun yaşamamışsanız adres çubuğunun yanında mektup zarfı şeklinde bir ikon belirecektir. Bu ikona tıkladığınızda mesajlar hızlıca silinmeye  başlayacaktır. Artık arkanıza yaslayarak çayınızı için ve prorgamın tüm mesajları temizlemesini bekleyin. Bu konu ile ilgili telefonda destek sağlanmamaktadır.



Eklentiyi nasıl indireceğinizi anlatan ayrıntılı video :

Facebook tüm mesajları silme eklentisi nasıl kullanılır video :

Bunuda okumalısın !  Whatsapp Link Oluşturma Nasıl Yapılır?

Ocak 2018 te facebook toplu mesaj silme çalışmıyor diyenler için hazırlanmış detaylı eğitim videosu

Sonuç olarak : Facebook Messenger ‘da biriken mesajları tek tek silmek oldukça zor oluyor. Bu nedenle google Chrome ‘da kuracağınız toplu mesaj silme eklentisi ile saniyeler içinde gerçekleştirebilirsiniz.

RELATED ARTICLES

5 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

Son yorumlar