Salı, Mart 19, 2024
Ana SayfaİnternetEn iyi hosting firmaları

En iyi hosting firmaları

2013 yılında da aynı makalemizi daha önce yayınladığımız makaleyi yayınlıyoruz. Türkiyede hosting arama portalı deyince akla hostbul gelir. Hostbul.com ‘un verilerine göre oluşturulmuş, Türkiyenin en iyi, en kaliteli , en sorunsuz hosting firmalarını yayınlıyoruz.

Hostbulun genel puanlamasında birinci olan firma Daha.net

Daha.net hakkında : Türkiyede hosting artık daha.net Softcom Inc. Ortaklığı ile kurulan Softcom Bilişim Hizmetleri ve Ticaret A.Şnin Türk hosting piyasası için yarattığı yeni ve dinamik bir markadır. Softcomun Türkiyede sahip olduğu myhosting.com.tr ve mail2web.com markalarına kardeş gelen daha.net, ağabeylerinden farklı olarak sunduğu servislerle, konuştuğu dille ve sunucularının barındırdığı yere kadar tamamen Türkiye üzerinden hizmet veren bir marka olacaktır. Türkiye lokasyonlu sunucularıyla, Türk hosting sektöründe söz sahibi olmayı amaçlamaktadır.

Daha.net in Hostbul üzerinde Toplam 378 yorumu var (+5 puan);bu yorumlardan %93’i pozitif (+5 puan)

Hostbulun puanlamasında ikinci olan firma NiobeWEB

NiobeWeb hakkında : NiobeWEB Kurumsal ve Kişisel Hosting ihtiyaçlarınıza IBM @Server xSeries ve HP ML Serisi sunucularıyla İzmirde bulunan kendine ait datacenterında hizmet vermektedir. Sunucular 24 saat kesintisiz izlenmektedir. Web siteniz günün her saati yüksek bir hızda yayındadır. Web hosting için çok yüksek rakamlar ödemenize gerek yok size hızlı ve kaliteli bu hizmetleri NiobeWEB minimum fiyatlarla sunmaktadır. Yüksek kalitedeki hizmetimize güveniyor ve 15 gün Geri Ödeme Garantisi veriyoruz.

Toplam 153 yorumu var (+5 puan);bu yorumlardan %65’i pozitif (+3 puan)

Hostbul top 10 da üçüncü firma Natro

Natro hakkında : NaTro Web Hosting, dünya standartlarının üzerinde, ticari kuruluşlar, şahıslar ve web dizayn hizmeti veren servislerin birinci planda seçimidir – Sabit ve gerçekçi fiyatlarımızda ,gizli herhangi bir ücretlendirme yoktur! Yüksek performanslı Web hizmeti çözümlerimiz, Internette bulmayı umduğunuz en güvenilir va en kaliteli Web Alanı(Barındırma) imkanlarını sunuyor. Bütün müşterilerimiz gelişmiş, hızlı bağlantı sistemleri ve 24/10 saat on-line destek ile internette herzaman bir adım önde olmanın verdiği rahatlığı yaşıyorlar.

Bunuda okumalısın !  Outlook şifre değiştirme

Natro firmasının Toplam 189 yorumu var (+5 puan);bu yorumlardan %59’i pozitif (+3 puan)

Hostbul listesinin ilk sıralarında yer alan diğer firma Fsb Network

fsbnetwork

Fsb Network Hosting hakkında : 6 Yıldır web hosting sektöründe kaliteli hizmet sunabilmek için çalışıyoruz. Bireysel kurumsal ve kamu kurumları da dahil olmak üzere bir çok önemli referansa sahibiz. Datacenterda firmamıza ait rafımızdan hizmet vermekteyiz. Sektörde hosting denince akla gelen önemli firmalardan olabilmek en önemli hedefimizdir.

Fsb Network internet sitesi : www.fsbnetwork.com

Fsb Network hakkında yazılan : Toplam 93 yorumu var (+4 puan);bu yorumlardan %97’i pozitif (+5 puan)

Hosting ararken en önemli kriterler olan güvenilirlik, uygun fiyat, kalite, soruna anında çözüm gibi unsurlar vardır. Hosting firması seçiminde kafanız karıştıysa Türkiyenin en iyi hosting firmalarını gösteren bu liste size yardımcı olabilir.

 

Ayrıca bir hosting firması arayanlara host firması seçmek için tavsiyeler

1- Firmanın serverlarında barınan domain sayısı
2- Firmanın Alexa verileri
3- Firmanın şikayetvar gibi sitelerdeki şikayetleri ve bu şikayetlere verilen cevaplar
4- Forumda o firma hakkında olumlu olumsuz yazılan yazıların analizi
5- Müşteri memnuniyet analizi

Bu araştırmaları yapmadan hosting firmanızı seçmeyin.

RELATED ARTICLES

1 Yorum

  1. Yabancı hosting arayanlar için yaptığımız bir site var. Yabancı Hosting şirketlerini değerlendiriyoruz. Bu yorumu yayınlayıp bize yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Popüler Yazılar

Son yorumlar